ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Edessa Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

M. Hasan ARŞİT - Okul Müdürü

1991 yılında Şanlıurfa Haliliye’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Şanlıurfa’da tamamladı. 2012 yılında Gazi Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü Zihin Engelliler Öğretmenliği bölümünü bitirdi. Aynı yıl Şanlıurfa Rehberlik ve Araştırma Merkezine Özel Eğitim Öğretmeni olarak atandı. Mahalli ve Merkezi hizmet içi eğitim programlarında eğitim görevlisi olarak görev aldı. 2016 yılında Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE biriminde Proje Koordinatörü olarak görev yaptı. Şanlıurfa ilinde Özel Eğitim Formatörlerinden biri olarak Özel Eğitim alanında eğitimler verdi. 2017 Yılında Müdür Yardımcısı olarak Karaköprü Özel Eğitim Uygulama Okuluna atandı. 2019 Yılında Gaziantep Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde Tezsiz Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılında Biruni Üniversitesinde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde Tezli Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 06/09/2021 tarihi itibariyle Edessa Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü olarak atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.