ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Edessa Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Ekm

Okulumuz Rehberlik Yürütme Kurulu Üyeleri Öncülüğünde 'Yaza Veda Sonbahara Merhaba' etkinliği düzenlendi. Etkinliğimizde yarışmalar ve palyaço gösterisi yapıldı. Etkinliğimize katkı sunan 'MUTLULUK VAGONU' ekibine , Öğretmenlerimize , velilerimize ve okul personellerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz ve Haliliye Belediyesi işbirliğinde, okulumuz öğretmenleri Başak Hevint SÖNMEZ ve Hilal TORUN eşliğinde öğrencilerimiz Haliliye Belediyesi Spor Kompleksinde yüzme etkinliğine katılmışlardır. Öğretmenlerimize ve Haliliye Belediyesine Teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı 1.dönem veli toplantısı yapıldı. Toplantıda öğrencilerin eğitim ve öğretim durumları ile devam devamsızlık konuları ele alındı. Eğitim öğretimin kalitesini artırmak için yapılması gereken çalışmalar üzerinde duruldu. Daha sonra velilerimiz sınıflara yönlendirilerek öğretmenlerle görüşüp, çocukların durumları hakkında ayrıntı bilgi aldılar.

Eyl

2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı sene başı toplantısı Okul Müdürümüz M.Hasan ARŞİT başkanlığında, öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılına okul rehberlik servisinin ; 'Eğitim ortamlarında dijitalleşmenin sosyal ve psikolojik etkileri ' konusunda okul öğretmenlerimize seminer verildi. Zorlu yaşam olaylarında meslektaş dayanışmanın öneminin vurgulanması ile ilgili çalışmalar yapıldı. 'Hayalinizdeki özel eğitim uygulama okulu nasıl olmalı 'adlı istasyon çalışması okul öğretmenlerine yapıldı. Ayrıca bu çalışmayla okulumuza yeni göreve başlayan öğretmenlerle oryantasyon çalışması yapılmıştır.

May

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Sn. Ahmet Fatih Sungur, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn. Ahmet Demir, Karaköprü İlçe Mili Eğitim Müdürü Sn. Hacı Murat Yanmaz ve değerli misafirlerimizin katılımıyla 10-16 Mayıs Engelliler Haftasını kıymetli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu etkinliklerle kutladık.

Nis

Şanlıurfa ili Okul Sporları Turnuvasında Özel Sporcular Gençler A Kategorisi Masa Tenisi branşında okulumuz öğrencileri kendi kategorilerinde birinci olarak turnuvayı tamamlamıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi. Öğrencilerimiz büyük bir heyecanla karnelerini aldılar.

Dönem boyunca emeği geçen tüm eğitim kadromuza teşekkür ediyor, öğrencilerimize buradan bir kez daha keyifli bir yarıyıl tatili diliyoruz.

Ara

Okul sitesi editörü olarak yaptığımız en duygusal haber.. Tam 42 yıllık bir birikim. İlk Okul (1965-1966 ) karnesini hala saklayan değerli Müslüm Hocamız Bugün itibari ile Emekli oldu. Kendisine bundan sonraki yaşantısında mutluluklar dileriz. Seni unutmayacağız (Müslüm Baba).

Ara

Okulumuz velilerine yönelik Uzm. Diyetisyen Hatice PAYDAŞ tarafından sağlıklı beslenme ve obezite ile ilgili seminer verildi. Okul müdürümüz M. Hasan ARŞİT verdiği seminerden dolayı kendisine teşekkür ederek plaket verdi.

Ara

Sevgiyle ve her engelin eğitimle aşılacağına inanarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu etkinliklerde bizimle birlikte olan Mutluluk Vagonu kulübüne teşekkür ederiz.

Kas

Rehberlik Servisinin Koordinatörlüğünde , Okulumuz öğretmenlerinden Fadime Yavuz YILMAZ tarafından velilerimize yönelik; Ergenlik Döneminde Cinsel Sağlık Eğitim Semineri verildi. Velilerimize katılımından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz hemşiresi Ebru Öndeş tarafından velilerimize yönelik "İlk Yardım " konulu seminer verilmiştir.

Ekm

Okulumuzun 2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılı 1.dönem veli toplantısı yapıldı. Toplantıda öğrencilerin eğitim ve öğretim durumları ile devam devamsızlık konuları ele alındı. Eğitim öğretimin kalitesini artırmak için yapılması gereken çalışmalar üzerinde duruldu. Okul müdürümüz M.Hasan ARŞİT okulumuzda yapılan yenilikleri (okulun dış cephesinin yenilenmesi,yemekhanenin büyütülmesi, duyu bütünleme odasının eğitim öğretime hazır hale getirilmesi) velilerimizle paylaştı. Ayrıca Okul Psikolojik Danışmanlarımız; Osman DAĞTEKİN ve Uzm. Öğr. Fethi AKOĞUL okulumuzda açılacak olan 'Aile okulu Eğitimi' ile ilgili velilerimizi bilgilendirildi.

Eyl

Şanlıurfa Valisi Sn. Salih AYHAN,Karaköprü Kaymakamı Sn. Yakup KILINÇOĞLU, İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Fevzi KURT, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Hacı Murat YANMAZ  ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler. Sınıfları gezip öğrencilerle birebir ilgilenip çeşitli hediyeler verdiler. Öğretmenlerinden bilgi aldılar. Veliler ile sohbet ettiler, öğretmenler ile bir araya gelerek öğretmenlerimize kitap hediye edildi ve gelen misafirler ile okulumuzdan ayrıldılar.

Eyl

Öğrencilerimize hoşgeldin pastası kesildi. 2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılı sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçmesini dileriz.