ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Edessa Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı hazırlık seminerimizi gerçekleştirdik. Tanışma etkinliği , iletişim becerileri, hijyen ve sağlıklı yaşam ile ilgili seminerler yaptık. Aramıza yeni katılan öğretmen arkadaşlarla birlikte kahvaltı düzenledik ve seminerimizi güzel temennilerle sonlandırdık.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesiyle öğrencilerimiz karnelerini almanın mutluluğunu yaşadılar.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı sene sonu öğretmenler kurulu toplantısı tüm öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin katılımıyla konferans salonunda yapıldı. Okul müdürümüz M. Hasan ARŞİT'in eğitim öğretim yılı değerlendirmesiyle başlayan toplantı, vizyonumuzun gelecek yıllardaki öngördüğü stratejik hedefleriyle devam etti. Okulda yapılan çalışmaları, projeleri, etkinlik ve faaliyetleri de toplantıda değerlendirilen konular arasındaydı. Gelecek eğitim öğretim yılının daha etkin, verimli ve dinamik geçmesi temennileriyle toplantı sonlandırıldı.

Ara

Okulumuz yiyecek ve içecek hizmetleri öğretmeni Saffet TELLİ ve öğrencilerimiz tarafından bütün okula portakal suyu ikram edildi.

Ara

Okulumuzda büyük özveri ile çalışan Okul Öncesi Öğretmeni Nermin BORAZAN ve Özel Eğitim Öğretmeni Veysel CANBAZ'ın tayinleri çıkmıştır. Okulumuz idaresi kendilerine plaket takdim ettiler.  Okulumuza yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eder yeni okullarında başarılar dileriz.